WE ZIJN VERHUISD!

1 jaar vertraging. Maar het is nu eindelijk zo ver. We zijn verhuisd! Ik kan het bijna niet geloven, zelfs al zet ik het hier zwart op wit en is het effectief zo. Het blijft nog een beetje als een droom aanvoelen. 1 jaar hebben we zonder een huis van ons geleefd. En we hebben dat doen lukken en dat is goed gelukt. Maar nu we terug een eigen stekje hebben en we terug kunnen landen. Echt landen. Voelt dit echt zooo goed. En dit in vele opzichten. Dicht bij ons diertjes zijn, in ons knusse huis en weer meer tijd voor de dingen die er toe doen. Voor ons, voor mezelf, voor mijn blog. Want die laatste stond echt een jaar bijna on hold. Terwijl dat net is waar ik energie uit haal.

Het klein wonen bevalt ons héél erg. Dicht bij elkaar en weinig spullen. Het ontspullen zorgt echt voor zoveel rust in je hoofd. Zelfs nu met het verhuizen zelf hebben we nog spullen weggedaan. Alle ballast overboord. En daardoor is er ook letterlijk en figuurlijk meer ruimte om nog verder te bouwen aan ons nestje. Want het is nog niet helemaal af. We hebben wel nog een lijstje met klusjes voor de boeg, want we doen héél veel zelf van de inrichting. Maar het wordt zo mooi, dat vinden wij toch ;).

IMG_20240922_080759
IMG_20240915_171329
IMG_20240724_105919
IMG_20240817_163916
previous arrow
next arrow

We kozen er bewust voor om ook het interieur ‘rustig’ te houden. En voor natuurlijke kleuren te kiezen. De natuur naar binnen brengen en zo een oase van rust te creëren. En niet alleen de kleuren zijn belangrijk, ook de duurzaamheid van de materialen. Zo kozen we voor de prachtige ecologische verf van Tintelijn, linnen gordijnen van Heytens en een klikvinyl van Floorify. Voor de keuken werkten we met een Ikea basis die we zelf afwerken met multiplex berkenhout. en zo krijgt alles stilletjes aan vorm. Dan kunnen we ons weer gaan focussen op de tuin, want daar hebben we ook wel nog wat plannen voor.

Volg je graag onze verhalen zowel over ons huis als over onze tripjes met onze camper, check dan zeker ook even mijn Instagrampagina.

Keep you posted amigo’s! Ciao!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *